07/09/2024
Veselské pískovny
State: Česká republika
Country: Česko
Svět Zaklínače nejsou jen severní království a Nilfgaard. Přemýšleli jste nad tím, jaké je to třeba v dálném Ofieru? A chtěli byste to zažít na vlastní kůži? Pokud ano, pak vás rádi uvidíme na Píscích Ofieru, atmosférické akci s prvky larpu. Přijeďte s námi zažít ofierské Slavnosti vody, zapojit se do příběhu a odkrýt tajemství, která poušť skrývá.
Kostýmová povinnost: Doporučujeme inspirovat se blízkovýchodním či severoafrickým historickým odíváním, ale povoleny jsou i historizující fantasy a historické kostýmy vycházející z evropských dějin a také ze světa Zaklínače.
Akce je pouze pro osoby starší 18 let, mladiství od 15 let se mohou zúčastnit pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce. Výjimku mají děti do 3 let a ty mají vstup zdarma.
Předběžný program:
5. 9. večer – workshopy pravidel hry a roleplaye
6. 9. – příběhová celoconová hra
7. 9. – příběhová celoconová hra, zakončení hry, koncerty 2 kapel
8. 9. – rozloučení a odjezd
Kromě toho se v průběhu celé akce můžete těšit na stánkaře, vystoupení se zvířaty a dravci, přednášky a workshopy.
————————————————————–
EN
The world of The Witcher is not just the Northern Kingdoms and Nilfgaard. Have you ever wondered what the distant Ofier is like? And do you want to experience it personally? If so, we will be glad to see you at The Sands of Ofier, an atmospheric event with LARP elements. Attend the Festival of Water with us, engage in the story, and discover the secrets of the desert.
Mandatory costumes: We recommend drawing inspiration from historic Near-East or North-African clothing, but historicist and historic fantasy costumes based on Europe or the world of The Witcher are also allowed.
This event is only for adults. Young people under 15 can only attend with a consent signed by their legal guardian. Children under 3 can attend for free.
Preliminary programme:
5.9. evening – roleplay workshops and tutorials
6.9. – the whole-con story game
7.9. – the whole-con story game, finale, 2 concerts
8.9. – departure
Apart from this, you can look forward to market stalls, performances with animals and birds of prey, lectures, and workshops.